Pret 296.400€

Distribuie

Share

Descriere teren

 Ritz Imobiliare va propune spre vanzare un teren intravilan - 3.705 mp, cu un front stradal generos de 27ml, zonă rezidențială, Slatina, zona Banului
Vă prezentăm un teren intravilan cu o suprafață totală de 3.705 mp, situat într-o zonă rezidențială liniștită și apreciată din Slatina, zona Banului, județul Olt. Terenul dispune de o deschidere generoasă de 27 metri liniari, oferind multiple opțiuni pentru dezvoltare.
Caracteristici principale:

Suprafață: 3.705mp
Deschidere: 27 metri liniari
Toate utilitățile (apă, gaz, electricitate, canalizare) se află la limita proprietății

Acest teren este ideal pentru dezvoltări imobiliare, fiind pretabil pentru construcția de locuințe individuale sau case tip duplex. Datorită dimensiunii și formei sale, proprietatea se poate parcela, oferind astfel posibilitatea de a crea mai multe loturi pentru dezvoltări rezidențiale.
Situat într-o zonă rezidențială bine cotată, terenul beneficiază de un mediu liniștit, dar și de proximitatea față de facilități urbane esențiale. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru investitori și dezvoltatori care caută o locație cu potențial ridicat.
Vanzarea acestei proprietati se face exclusiv prin brokerul agentiei Ritz Imobiliare, iar vizionarea se poate face cu o programare prealabila .
     *  pentru mai multe detalii sau programare vizionari va rugam sa contactati Consultantul agentiei Ritz Imobiliare la 0745.45.00.48 sau la biroul agentiei din Slatina, Bld.A.I.Cuza, Bl.V31, Sc.A,Et.1,Ap.3 ( la Valcea).

Caracteristici generale teren

  • Acces Teren:
    Autobuz
  • Acces Utilitati:
    Pe Teren
  • Alte Caracteristici Teren:
    Oportunitate de investitie La Sosea/Bulevard Teren imprejmuit Iluminat stradal
  • Constructie Teren:
    Demolabila
  • Strazi Teren:
    Asfaltate
  • Teren Pretabil:
    Case / vile Birouri Bloc Hotel
  • Utilitati:
    Curent Apa Canalizare Gaz
  • Vecinatati Spatii:
    Autobuz Supermarket Trafic Pietonal Intersectie circulata Central Scoala/gradinita